Спазване на Данъчното Законодателство

Спазване на Данъчното Законодателство

Нашите услуги в областта на спазване на данъчното законодателството са насочени както към корпоративни, така и към индивидуални клиенти, с цел безпроблемно спазване на данъчните регулации и задължения. Тези услуги включват:
  • Годишни данъчни декларации за корпоративен данък: Ние изготвяме и преглеждаме годишни данъчни декларации за корпоративен данък, като или ги изготвяме на базата на предоставената от Вас информация, или внимателно преглеждаме изготвената от Вас данъчна декларация, за да се уверим, че тя не съдържа грешки.
  • Данъчни декларации за данък върху доходите на физическите лица: Ние организираме изготвянето и прегледа на годишни данъчни декларации на физически лица, за да гарантираме в максимална степен спазването на законодателството, като съветваме клиентите и за възможностите за ползване на данъчни облекчения.
  • Данъчни декларации по ЗДДС: Нашите експерти оказват съдействие при изготвяне и преглед на данъчни декларации по ЗДДС, за да гарантират коректност и спазване на законодателството в областта на ДДС.
  • Данъчни декларации по Закона за акцизите и данъчните складове и по Закона за местните данъци и такси: Изготвяме и преглеждаме декларации по различни закони, включително Закона за акцизите и данъчните складове и по Закона за местните данъци и такси. Предоставяме на клиентите консултации относно изготвянето на тези декларации. 
  • Данъчни и други регистрации: Съдействаме при попълването и подаването на заявления и документи, необходими за данъчни и други регистрации. Нашата подкрепа е особено ценна за регистрация по ДДС на чуждестранни дружества с дейност в България.
  • Съдействие при контакти с органите: Осигуряваме съдействие при контакти с органите по приходите и с други административни органи. Това включва помощ за получаване на удостоверения, подаване на документи и спазване на законови изисквания.
  • Данъчни прегледи за управленски цели: С тези прегледи Ви помагаме да се подготвите за предстояща данъчна ревизия, за установяване евентуално допуснати в грешки и намиране на оптимални решения за постигане на законово съответствие.
  • Промени в законодателството: Ние Ви информираме за промените, включително в данъчното и осигурително законодателство, с което Ви помагаме да планирате дейността на Вашето дружество.

Нашите услуги за съобразени със специфичните Ви нужди и имат за цел коректно, законосъобразно и ефективно изпълнение на данъчните Ви задължения.

Свържете се с нашите професионалисти