Консултации по Локализация на ERP Системи

Консултации по Локализация на ERP Системи

Услугите ни по внедряване на ERP системи се отличават с изключително качество благодарение на тясното ни сътрудничество с данъчните консултанти и одиторските екипи на БДО АФА. Това партньорство ни позволява да поддържаме актуални знания относно местното данъчно и счетоводно законодателство, като предлагаме на клиентите си специализирани услуги, съобразени с конкретните им нужди.

Нашите услуги, свързани с локализацията на ERP системите, включват:

  • Подробни изисквания: дефиниране на изисквания към настройките и локализацията с цел осигуряване на детайлна информация за изготвяне на всички необходими отчети за данъчни цели.
  • ДДС отчетност: детайлна спецификация на настройките в ERP системите за осигуряване на ДДС отчетност.
  • Тестове за съответствие: подготовка на тестови сценарии за тестване на съответствие на локализацията с изискванията на местното данъчно и счетоводно законодателство.
  • Аналитични справки: разработване и тестване на аналитичните справки за осигуряване на необходимите контроли за интегрираност в локализирания финансов отчет.

Имаме успешни внедрявания на ERP системи и локализации за различни сектори, включително фармация, хранителновкусова промишленост, вносители и дистрибутори, използващи различни платформи – SAP, Scala, Microsoft Dynamics NAV и JD Eduards.
 

Свържете се с нашите професионалисти

Красимир Демерджиев

Красимир Демерджиев

Директор, ИТ услуги & Бизнес консултиране
personView bio